header img

Hokejový dres Arrow


<     >

>> Pokračovat do obchodu

Hokejový dres ArrowHokejové dresy jsou vyráběny metodou sublimačního tisku. Předloha dresu je natištěna na papír a následně zalisována pří teplotě 200°C do látky. Takto vyrobené dresy se vyznačují stálobarevností, barva odolává otěru a praní. Zákazník si sám může zvolit barevnost, rozmístění log, čísel, reklam, jmenovek nebo jiné grafiky, aniž by se měnila cena dresu.při odběru do 5ks příplatek 130,- za 1 dres.

Cena: 950,- Kč

Fotbalové dresy - hokejové dresy - Dastyshop


Dále Vám můžeme nabídnout:

Hokejový dres Line

Hokejový dres LineHokejové dresy jsou vyráběny metodou sublimačního tisku. Předloha dresu je natištěna na papír a následně zalisována pří teplotě 200°C do látky. Takto vyrobené dresy se vyznačují stálobarevností, barva odolává otěru a praní. Zákazník si sám může zvolit barevnost, rozmístění log, čísel, reklam, jmenovek nebo jiné grafiky, aniž by se měnila cena dresu.Při odběru do 5 ks příplatek 130,- na 1 dres. 


Hokejový dres USA replika

U hokejových dresů pro dospělé doporučujeme zvolit velikost o jeden stupeň větší, než obvykle nosíte. U dresů pro děti doporučujeme zvolit velikost nejméně o dva stupně větší, než Vaše děti obvykle nosí.Například: Pokud běžně nosíte tričko L, objednejte hokejový dres velikost XL, při silné postavě i XXL. Dresy nejsou určeny (velikostně) na nošení na hokejovou výstroj. Dresy je možné potisknout vlastním jménem a číslem např. jako dárek k norozeninám atdpotisk +400,-


Hokejové stulpny sublimované

hokejové stulpny sublimované,možnost jakéhokoliv  návrhu stulpenpokud jsou stulpny pletené tak je cena - 380,-


Hokejový dres Vapor

Hokejový dres VaporHokejové dresy jsou vyráběny metodou sublimačního tisku. Předloha dresu je natištěna na papír a následně zalisována pří teplotě 200°C do látky. Takto vyrobené dresy se vyznačují stálobarevností, barva odolává otěru a praní. Zákazník si sám může zvolit barevnost, rozmístění log, čísel, reklam, jmenovek nebo jiné grafiky, aniž by se měnila cena dresu.Při odběru do 5ks příplatek 130,- na 1 kus. 


Hokejový dres Boston

 Hokejový dres je vyráběn v ČR, na výrobu dresů je potřeba počítat cca 7 - 14 dní dle vytíženosti dílnymateriál - pevný 100% polyester odolný extrémní zátěžiBarvy si vybírá zákazníkPři odběru do 5 ks je příplatek na 1 dres 150,-


Info:

Fotbalové dresy


Nabízíme také:

  • Příznivé ceny – díky vysokým prodejům a tím lepším podmínkám u našich dodavatelů můžeme nabídnout jedny z nejlepších cen na trhu.
  • Individuální přístup a konzultace výběru zboží z našeho sortimentu (fotbalových dresů,potištěných triček,reklamních předmětů) .
  • Poradenská činnost v oblasti potisku a výroby sportovního textilu.
  • Nabízíme široký sortiment textilního a sportovního textilu, snažíme se pokrýt většinu výrobců v oblasti reklamního textilu a sportovních dresů.
  • Moderní showroom, kde si můžete prohlédnout část sortimentu.