header img

Námořnické triko malá kotva


<     >

>> Pokračovat do obchodu

Trička jsou volný střih, 65% bavlna 35% polyester. Látka je měkká jako bavlna,Vhodné pro vodáky, na tábor, dovolenou pro skupiny i jednotlivce.Doporučujeme objednat spiše větší velikosti.  Např. při výšce nad 178 cm a běžné postavě již objednávejte velikost XL.

Cena: 270,- Kč

Fotbalové dresy - hokejové dresy - Dastyshop


Dále Vám můžeme nabídnout:

vodácké tričko opilci

vodácké tričko opilci ,možno dopsat jméno řeky kterou se chystáte sjíždět na záda možno dopsat jméno + 200,- více kusů - sleva  


Námořnické tričko Kormidelník

Trička jsou volný střih, 65% bavlna 35% polyester. Látka je měkká jako bavlna, ale lépe schne.Vhodné pro vodáky, na tábor, dovolenou pro skupiny i jednotlivce. .Doporučujeme objednat spiše větší velikosti.  Např. při výšce nad 178 cm a běžné postavě již objednávejte velikost XL. 


námořnické triko kormidlo

vodácké tričko bavlna 160gs potiskem ,možnost jakéhokoliv dotisku 


tričko 191 námořnické dám.

Velmi elegantní dámské triko s krátkými rukávy a kulatým průkrčníkem. Kvalitní materiál a trendové proužky jsou skvělým předpokladem pro maximální spokojenost zákazníků. Výrobek je vhodný pro potisk a výšivku.   Upozornění: Trička v barvách 01 (černá) / 07 (červená) / 47 (zelená) mají provedení proužku s melírovým efektem. Složení trička je 60% Bavlna / 40% PES


Vodácké triko pulitr a jmeno

100% BAVLNA MOŽNOST DOTISKU NA ZÁDA 


Info:

Fotbalové dresy


Nabízíme také:

  • Individuální přístup a konzultace výběru zboží z našeho sortimentu (fotbalových dresů,potištěných triček,reklamních předmětů) .
  • Poradenská činnost v oblasti potisku a výroby sportovního textilu.
  • Záruční doba na Námořnické triko malá kotva je standartně 24 měsíců.
  • Nabízíme široký sortiment textilního a sportovního textilu, snažíme se pokrýt většinu výrobců v oblasti reklamního textilu a sportovních dresů.
  • Moderní showroom, kde si můžete prohlédnout část sortimentu.