header img

hokejový dres MS 2015 vlajka


<     >

>> Pokračovat do obchodu

hokejový dres MS 2015 vlajka dres není určen pro hru ale pro fanoušky doporučujeme objednávat o číslo větší než jaká je vaše skutečná velikost   možnost potisku jména  a čísla - 300,-

Cena: 450,- Kč

Fotbalové dresy - hokejové dresy - Dastyshop


Dále Vám můžeme nabídnout:

Hokejový dres Arrow

Hokejový dres ArrowHokejové dresy jsou vyráběny metodou sublimačního tisku. Předloha dresu je natištěna na papír a následně zalisována pří teplotě 200°C do látky. Takto vyrobené dresy se vyznačují stálobarevností, barva odolává otěru a praní. Zákazník si sám může zvolit barevnost, rozmístění log, čísel, reklam, jmenovek nebo jiné grafiky, aniž by se měnila cena dresu.při odběru do 5ks příplatek 130,- za 1 dres.


Hokejový dres Line

Hokejový dres LineHokejové dresy jsou vyráběny metodou sublimačního tisku. Předloha dresu je natištěna na papír a následně zalisována pří teplotě 200°C do látky. Takto vyrobené dresy se vyznačují stálobarevností, barva odolává otěru a praní. Zákazník si sám může zvolit barevnost, rozmístění log, čísel, reklam, jmenovek nebo jiné grafiky, aniž by se měnila cena dresu.Při odběru do 5 ks příplatek 130,- na 1 dres. 


hokejový dres reprezentace 2014

hokejový dres reprezentace možnost potisku jména  a čísla - 350,-


Hokejový dres Boston

 Hokejový dres je vyráběn v ČR, na výrobu dresů je potřeba počítat cca 7 - 14 dní dle vytíženosti dílnymateriál - pevný 100% polyester odolný extrémní zátěžiBarvy si vybírá zákazníkPři odběru do 5 ks je příplatek na 1 dres 150,-


Hokejový dres Rangers

Hokejový dres RangersHokejové dresy jsou vyráběny metodou sublimačního tisku. Předloha dresu je natištěna na papír a následně zalisována pří teplotě 200°C do látky. Takto vyrobené dresy se vyznačují stálobarevností, barva odolává otěru a praní. Zákazník si sám může zvolit barevnost, rozmístění log, čísel, reklam, jmenovek nebo jiné grafiky, aniž by se měnila cena dresu.Při odběru do 5 ks příplatek 130,-na  kus.


Info:

Fotbalové dresy


Nabízíme také: